Verf Spuitwerk

Verfspuiten Airless en HVLP

 

PaintCasa is een onderdeel van StucCasa.

Wij hebben dit gescheiden om alles duidelijk te houden, want spuitwerk is heel wat anders dan stukadoorswerk of spackspuiten. Het is weliswaar een onderdeel hiervan maar in loop der tijd zo gespecialiseerd geworden, dat dit een vak op zich is geworden.

PaintCasa heeft zich gespecialiseerd in decoratief-spuitwerk en schilderwerk en alle facetten hiervan.

Voor wie is dit een voordeel particulieren met een middel tot grote woning, voor horeca en bedrijven waar snelheid geboden is. Zodat de zaken weer zo snel mogelijk hervat kunnen worden.

Heeft u zelf ideeën of een architect die een ontwerp voor uw woonruimte, bedrijf, hotel of horeca heeft laat het ons weten. Wij werken graag samen met u om het gewenste resultaat te bereiken.

Decoratieve afwerking is onze specialiteit. In plaats van behang of scan er zijn vele mogelijkheden met verf of stucco producten.

Wij verwerken vele producten met de Airless en HVLP spuitmachine zoals;

1.Verf producten binnen/buiten
2.Decoratieve verfproducten en finish (patronen en decoratie)
3.Verf voor hout, metaal, plastic binnen / Buiten                                                                        4.Lakken van hout/meubels of andere projecten

 

Wij verwerken PPG (Brander en Sigma) als hoofdproducten waarom omdat deze de hoogste kwaliteit en garantie bieden. Wenst u met een ander product een decoratieve of verf afwerking te krijgen kunt u dit altijd vragen.

 

Werkplan van de Spuiter/ Sprayer, Wanden en Plafonds

Het plan van aanpak loopt in een aantal stappen. Voor zowel de klant als de spuiter / sprayer zijn er een aantal dingen die vooraf geregeld moeten worden.

Wat kunt u doen:

1.Kamer of ruimte leeg ruimen. Ruimte vrijmaken van meubels toestellen machines enz. ( Wij kunnen eventueel een opslag regelen tegen betaling).

2.afdekplaatjes van Alle stopcontacten en lichtschakelaars weg halen en thermostaat verwijderen ( let op!! teken de aansluiting op een papiertje) en lampen en andere voorwerpen die niet mee gespoten mogen worden. (Indien niet mogelijk word het afgeplakt!) ook radiatoren verwijderen mocht het echt niet kunnen zelfs als de loodgieter het niet aandurft dan kunnen ze blijven hangen. Heeft u nog geen afsluit systeem bij uw radiator dit is een goed moment om daar over na te denken.

 1. Het eventueel verwijderen van behang of scan of vliesbehang.( of wij doen dit tegen Betaling)
 2. Stofzuigen en schoon achterlaten van de ruimte waarin gewerkt moet worden.
 3. Zorg dat er een sleutel en een telefoonnummer (noodgeval) aanwezig is.

Wat doet PaintCasa,

Decortieve Verf en muurverf voor wanden en Plafonds

 1. Wij plakken de vloer af en maskeren (afplakken) alles wat niet meegespoten mag worden.
 2. Wij repareren uw wanden en plafonds ; waar scheuren zitten doormiddel van gaasband en waar gaten zitten doormiddel van een vulmiddel. Zijn de wanden of plafonds zo onregelmatig en kritisch, dat wij er niet direct op kunnen Spuiten/Sprayen dan zijn er herstelwerkzaamheden nodig voor dat wij het afwerken. geluk voor u dat wij dit allemaal in huis hebben, en dit dan ook gelijk regelen nadat wij met u in overleg zijn getreden. (dit gebeurt meestal bij het opmaken van een offerte.)
 3. Nadat dit is gebeurt beginnen wij met het voorspuiten. ( het aanbrengen van de basislaag) hierna moet deze laag drogen en word de volgende dag nog nagelopen op krasjes en eventuele beschadigingen. Dit moet ook weer een korte tijd drogen.
 4. De afwerking begint nu brengen wij de decoratieve toplaag aan. Dit is tevens de laatste laag en nu is er voorzichtigheid geboden dat er geen beschadigingen in het werk komen. Gebeurt dit toch door betreden van de woning terwijl het werk nog vers is en niet uitgehard .kunnen wij dit repareren tegen betaling. Wij laten een beetje materiaal achter zodat u het zelf naderhand kan repareren als u een gaatje verkeerd boort of een krasje maakt. ( mochten wij in de buurt zijn kost het repareren niets betaald u wel de voorrijkosten).Wilt u het nog een keer laten spuiten kost u dit wel extra geld.
 5. Wilt u stofbeheersing en stofverwijdering in uw huis deze service kunnen wij u aanbieden tegen betaling.

Voor wie is dit handig voor mensen die allergisch regeren op stof . Maar eigenlijk voor iedereen. Vraag hierom bij de offerte opnamen.

Wat doen wij hiervoor wij plaatsen in de ruimte een luchtzuivering apparaat en voeren een stofmeting uit voor en na de behandeling. Zodat wij kunnen vaststellen dat uw ruimte weer gezond is om in te leven. ( door een week lang ramen en deuren tegen elkaar open te zetten verdwijnt er normaal gesproken ook al een hoop stof.)

 1. Mochten wij iets over het hoofd gezien hebben of vergeten zijn graag even contact opnemen zo snel mogelijk dan kunnen wij dit direct herstellen of alsnog doen.
 2. De afhandeling

Wij wensen u veel geluk!! en succes!! in uw gerenoveerde woning of uw nieuwewoning.

 

Houtwerk, Metaal of Kunststof schilderwerk

Het nieuwe Schilderwerk doormiddel van een Airless of HVLP machine

Wat zijn de voordelen; tijdwinst en perfecte finish snelle droging dit resulteert in een uiteindelijk lagere prijs.

Voor wie is dit een voordeel particulieren met een woning waar veel houtwerk in zit voor horeca en bedrijven waar snelheid geboden is.

Voor bewerking globaal van hout Kunststof en metaal op complete behandeling! uitgaande van slechte verf laag

 1. Stof verwijderen met stofzuiger en ontvetten
 2. verf/ lak verwijderen
 3. impregneren of primer aanbrengen 2 keer
 4. 2 keer grondlaag
 5. 2 keer laklaag

Soms is het mogelijk door gebruik van goede verf of bepaald systeem 1 grondlaag of 1 laklaag  aan te brengen.

 

 

Nieuw houtwerk

 1. Ontvetten van het houd en vuil verwijderen
 2. Mits doorbloeden van bepaalde houtsoorten Impregneren of schellak aanbrengen
 3. 2 keer primer
 4. 2 keer grondlaag
 5. 2 keer laklaag

Het kan zijn dat in sommige branches bepaalde voorschriften gelden voor het aanbrengen van een bepaald verfsysteem hier kunnen wij niet van afwijken door de voorschriften.

Metaal

 1. Ontvetten en schoonmaken
 2. Schuren met 00 staalwol en schuren met fijn watervast schuurpapier
 3. 2 keer primer
 4. 5 keer spuiten

 

Plastic / Kunststof

1.Schoonmaken en ontvetten.

 1. met watervast schuurpapier fijn opschuren voor hechting
 2. Primer 1 keer
 3. 2 keer Aflakken

 

Offerte opname

Hoe werkt dit.

U belt ons op of stuurt ons een email met verzoek tot het maken van een offerte

Het opmaken van een offerte duurt ongeveer 1,5 uur afhankelijk van de grootte van het project.

Wij meten alle ruimtes in met een lasermeter die geijkt is. Zodat foute opname van maten uitgesloten zijn.

Tevens meten wij in de ruimte(s); vocht dat in de wanden zit .De omgevingstempratuur en oppervlakte tempratuur en luchtvochtigheid voor de start van het werk. Dit doen wij om problemen te voorkomen. En zoveel mogelijk risico’s te vermijden.

Voor houtwerk doen wij hetzelfde

Vochtigheid van het hout en in afgesloten ruimte ook luchtvochtigheid en omgevingstempratuur en oppervlakte tempratuur.

Wij reageren terug voor een tijdstip. Door een gespecificeerde offerte krijgt u door opname van het project in de betreffende ruimtes of voor het houtwerk. Dan weet u precies wat u krijgt voor uw geld en wat u ook betalen moet. Zonder achteraf extra kosten. (hierop zijn uitzonderingen! Zoals onvoorziene gebeurtenissen die wij met het blote oog ook niet kunnen zien of vaststellen.)

Meer of minder werk moet vooraf besproken worden voordat wij beginnen in de te behandelende ruimte. Anders hanteren wij de standaardregels van de afbouwbranche.

De kleur waarin de ruimte of het houtwerk moet worden afgewerkt word ook vooraf besproken, en vastgelegd in de offerte. Eenmaal bestelt en u wilt nu toch nog de kleur wijzigen moet u de materiaalkosten betalen. (Wij laten onze producten op kleur maken door de fabriek. Eenmaal bestelt kunnen wij dit product niet meer retourneren).

U tekent voor de offerte en het registreren van uw persoonlijke gegevens voor het gebruik in onze administratie uw gegevens worden alleen voor deze doeleinde gebruikt!! Wij verstrekken verder geen gegevens aan andere partijen of wat dan ook. U retourneert deze naar ons Via:

 

E-mail.

O.V.V. SprayCasa

Uw naam en adresgegevens

info@spraycasa.nl

Vergeet het toevoegen van de offerte niet!

 

per post:

Onder.Vermelding.Van:

SprayCasa

Wesley Rademaker

West Friesland Singel 94

1705 DC Heerhugowaard

 

 

 

 

 

 

Project Details

 • Location :
 • Budgets :
 • Complete Date :
 • Client Name :