SpackSpuitwerk

Spack & Spuitpleister Spuiten/Sprayen,

 

SprayCasa is een onderdeel van StucCasa.

Wij hebben dit gescheiden om alles duidelijk te houden, want spuitwerk is heel wat anders dan stukadoorswerk. Het is weliswaar een onderdeel hiervan maar in loop der tijd zo gespecialiseerd geworden, dat dit een vak opzich is geworden.

SprayCasa heeft zich gespecialiseerd in afwerken van wanden en plafonds met dunpleister en decoratief-spuitwerk en alle facetten hiervan.

Wij verwerken vele producten met de spuitmachine zoals;

1. Spack
2. Spuitpleister
3. Sierpleisters
4.Verf producten
5. Accoustische producten
6. Dunpleister (gipsplaat of kalkzandsteen blokken vaak nieuwbouw).

Wij verwerken Brander en Sigma als hoofdproducten waarom omdat deze de hoogste kwaliteit en garantie bieden. Wenst u met een ander product een decoratieve afwerking te krijgen kunt u dit altijd vragen.

 

Werkplan van de Spuiter/ Sprayer,

Het plan van aanpak loopt in een aantal stappen. Voor zowel de klant als de spuiter / sprayer zijn er een aantal dingen die vooraf geregeld moeten worden.

Wat kunt u doen:

1.Kamer leeg ruimen. ( Wij kunnen eventueel een opslag regelen tegen betaling).

2.afdekplaatjes van Alle stopcontacten en lichtschakelaars ezv halen en thermostaat verwijderen                                 ( let op!! teken de aansluiting op een papiertje)

  1. Het verwijderen van behang of scan of vliesbehang.
  2. Stofzuigen en schoon achterlaten van de ruimte waarin gewerkt moet worden.
  3. Zorg dat er een sleutel en een telefoonnummer (noodgeval) aanwezig is.

Wat doet SprayCasa,

  1. Wij plakken de vloer af en maskeren (afplakken) alles wat niet meegespoten mag worden.
  2. Wij repareren uw wanden en plafonds ; waar scheuren zitten doormiddel van gaasband en waar gaten zitten doormiddel van een vulmiddel. Is de wand zo onregelmatig en kritisch, dat wij er niet direct op kunnen Spuiten/Sprayen dan is er een stukadoor nodig om dit te herstellen. geluk voor u dat wij dit allemaal in huis hebben, en dit dan ook gelijk regelen nadat wij met u in overleg zijn getreden. (dit gebeurt meestal bij het opmaken van een offerte.)
  3. Nadat dit is gebeurt beginnen wij met het voorspuiten. ( het aanbrengen van de basislaag) hierna moet deze laag drogen en word de volgende dag nog nagelopen op krasjes en eventuele beschadigingen in combinatie met een looplamp. Dit moet ook weer een korte tijd drogen.
  4. De afwerking begint nu brengen wij de decoratieve toplaag aan. Dit is tevens de laatste laag en nu is er voorzichtigheid geboden dat er geen beschadigingen in het werk komen. Gebeurt dit toch door betreden van de woning terwijl het werk nog vers is en niet uitgehard .kunnen wij dit repareren tegen betaling of wij laten een beetje materiaal achter en kunt u het zelf proberen met een kwast en sponsje. ( mochten wij in de buurt zijn kost het repareren niets betaald u wel de voorrijkosten).
  5. Wilt u stofverwijdering in uw huis deze service kunnen wij u aanbieden tegen meerprijs.

Voor wie is dit handig voor mensen die allergisch regeren op stof . Maar eigenlijk voor iedereen . Vraag hierom bij de offerte opnamen.

Wat doen wij hiervoor wij plaatsen in de ruimte een luchtzuivering apparaat en voeren een stofmeting uit voor en na de behandeling. Zodat wij kunnen vaststellen dat uw ruimte weer gezond is om in te leven.

  1. Mochten wij iets over het hoofd gezien hebben of vergeten zijn graag even contact opnemen zo snel mogelijk dan kunnen wij dit direct herstellen of alsnog doen.
  2. De afhandeling

Wij wensen u veel geluk!! en succes!! in uw gerenoveerde woning of uw nieuwewoning.

 

Offerte opname

Hoe werkt dit.

U belt ons op of stuurt ons een email met verzoek tot het maken van een offerte

Het opmaken van een offerte duurt ongeveer 1,5 uur afhankelijk van de grootte van het project.

Wij meten alle ruimtes in met een lasermeter die geijkt is. Zodat foute opname van maten uitgesloten zijn.

Tevens meten wij in de ruimte(s); vocht dat in de wanden zit .De omgevingstempratuur en luchtvochtigheid voor de start van het werk. Dit doen wij om problemen te voorkomen. En zoveel mogelijk risico’s te vermijden.

Wij reageren terug voor een tijdstip. Door een gespecificeerde offerte, weet u precies wat u krijgt voor uw geld en wat u ook betalen moet. Zonder achteraf extra kosten. (hierop zijn uitzonderingen! Zoals onvoorziene gebeurtenissen die wij met het blote oog ook niet kunnen zien of vaststellen.)

Meer of minder werk moet vooraf besproken worden voordat wij beginnen in de te behandelende ruimte.

De kleur waarin de ruimte moet worden afgewerkt word ook vooraf besproken, en vastgelegd in de offerte. Eenmaal bestelt en u wilt nu toch nog de kleur wijzigen moet u de materiaalkosten betalen. (Wij laten onze producten op kleur maken door de fabriek. Eenmaal bestelt kunnen wij dit product niet meer retourneren).

U tekent voor de offerte en het registreren van uw persoonlijke gegevens voor het gebruik in onze administratie uw gegevens worden alleen voor deze doeleinde gebruikt!! Wij verstrekken verder geen gegevens aan andere partijen of wat dan ook. U retourneert deze naar ons Via:

E-mail.

O.V.V. SprayCasa

Uw naam en adresgegevens

info@spraycasa.nl

Vergeet het toevoegen van de offerte niet!

 

per post:

Onder.Vermelding.Van:

SprayCasa

Wesley Rademaker

West Friesland Singel 94

1705 DC Heerhugowaard

 

 

 

 

 

 

Project Details