Hoe bereken je een vierkante meter (M2) totaal project.

Vierkante meter berekenen en uw complete woning inmeten leggen wij hier uit.

de basis ken iedereen nog wel van vroeger

Lengte x Breedte x Hoogte= M2 (vierkante meter)

als alle ruimtes 1 hoogte hebben noteert u eerst deze maat daarna neemt u alle lengte maten op . Deze vermenigvuldigd u dan met de hoogte.zoals de formule hierboven.

Deze maten kunt u vast doorgeven aan uw stukadoor dan kan hij u ongeveer een indicatie (richtprijs) geven van het stucwerk. houd er rekening mee dat er nog wel andere kosten aanzitten, daarom is het ook een richtprijs!

zoals afplakken, transportkosten, opstartkosten, en eventuele onvoorziene bijkomstigheden.

Meestal is het maken van een offerte gratis! maar vooraf kunt u het beste nagaan of u van de stukadoor een richtprijs kan krijgen zo weet u direkt of u zijn diensten wilt aannemen. Maar ga niet op prijs alleen af want de bekende kat in de zak ligt altijd op de loer! 

Vraag bijvoorbeeld:

Kan ik wat referenties kan bekijken op zijn website!

Is deze stukadoor gediplomeerd!

Hoeveel ervaring heeft deze stukadoor heeft hij specialisaties.

Waar haalt deze stukadoor ze klanten vandaan mond op mond reclame is vaak de besten. meestal is dit een teken dat deze stukadoor goed werk levert.

Offerte, Is belangrijk en zo komt u ook gelijk zelf in contact met uw stukadoor . Kan u een praatje maken even de ins en outs van het werk bespreken. En zo zelf een afweging maken of u deze stukadoor wel of niet in huis wilt hebben en hem vertrouwen kan.

Het gaat tenslotte wel om uw woning!

 

 

 

Geef een reactie